Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

L'últim en els blocs de MYCES

Perroterapia, beneficis en la Tercera Edat
el 18-07-2016
La perroterapia és la teràpia asistinda amb gossos. Un procediment terapèutic que aporta nombrosos beneficis en la salut de la gent gran. Avui CG MYCES us expliquem les claus.
 Les millors aplicacions mòbils per a gent gran
el 11-07-2016
La tecnologia avança i la societat cada dia s'ha d'integrar en ella. Avui CG MYCES us parlem d'aplicacions mòbils molt fàcils de manejar per a gent gran .
La música com a teràpia
el 20-06-2016
La música és l'art que ens permet experimentar plaer, relaxar-nos i sentir. Avui a CG MYCES et parlem dels seus beneficis com a teràpia.
Deixar la llar en la Tercera Edat
el 13-06-2016
La nostra casa és el bé més preuat que tenim, amb espais plens de records i experiències viscudes que ens omplen al llarg de la vida. Avui CG MYCES us parlem del procés de viure en una residència.
El sedentarisme en la tercera edat
el 23-05-2016
Vida física i emocional han convergeixen en un punt per frenar el sedentarisme i aconseguir una vida més plena i autònoma. En CG MYCES nostre fi és augmentar la qualitat de vida i benestar dels nostres residents.
Cohousing: viure la vellesa de manera activa
el 18-05-2016
Una vida més autònoma. Aquesta és la premissa d'aquest nou model nòrdic dissenyat per a gent gran i que s'ha fet un lloc a Espanya. A CG MYCES us havem de què és l'cohousing.
Paisatges silents, el cinema com a teràpia
el 11-05-2016
Paisatges silents és un projecte de Sol Martínez Fresno, un estudi guardonat amb el XXV Premi López Novoa com a millor Projecte de Recerca. La fi és millorar l'estat anímic dels residents geriàtrics a través de la cinematografia.
La visió de la vellesa a la gran pantalla
el 29-04-2016
A CG Myces ens alegrem cada vegada que una nova pel·lícula tracta la vellesa amb naturalitat i amb el valor que es mereix. Per això, ens hem decidit a compartir amb vosaltres pel·lícules que a nosaltres ens han encantat
Compartir el temps amb els avis
el 14-04-2016
A CG Myces veiem diàriament l'amor que els nostres residents comparteixen amb les seves famílies, la brillantor en els seus ulls cada vegada que un dels seus néts els dóna un petó i les rialles còmplices amb els més petits de la casa.
Al·lèrgies a la gent gran
el 04-04-2016
La primavera porta amb si la floració, el pol·len i, com a conseqüència el patiment d'asma, al·lèrgies i altres malalties respiratòries.
 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Últimos
Hay 143 entradas
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.